Rock Беџови

Беџови од епоксидна смола – рачна изработка Димензија Променлива *контактирајте не за информации Материјал Изработка од епоксидна смола, метал или  плстика ( механизмите ). Цена: * контактирајте не

Свеќник тип 6

Декоративен свеќник за поубави Новогодишни празници Димензија Должина: 27 см. Ширина: 13 см. *димензиите се ориентациони и истите може да варираат без големи разлики Материјал Дрво, керамика, пластика, свеќа..

Scrunchie (скранчи) – тинејџерска модна револуција

Што е „скранчи“ (Scrunchie)? „Скранчи“ (Scrunchie) е еден вид на стегач за коса. Доаѓа во различни бои, материјали и дизајни. Иако производот најчесто се користи за косата, може да се носи и на рака (кај зглобот) како моден додаток. Magic Read more…

Базар на изработки – “Звуците на културата” Vol.2 – Општина Горче Петров

Од 20 до 22 септември во рамки на базарот за рачни изработки при настанот „Звуците на културата“ VOL.2 во општина Ѓорче Петров, Magic Arts ќе земе учество на овој настан. На нашиот штанд, посетителите ќе бидат во можност да се Read more…

Ланче од епоксидна смола

Ланче од епоксидна смола Димензија Променлива *контактирајте не за информации Материјал Изработка од епоксидна смола, полимерна глина / пвц пластика (приврзокот), метал или  плстика ( ланчето ). Цена: *зависно од големината, типот и комплексноста…

Првоаприлски базар на рачни изработки

Нов базар на рачни изработки! Со задоволство би сакале да Ве информираме дека ќе учевствуваме на „Првоаприлски базар на рачна изработка“ во Стејџ Кафе (Stage Caffe до сам влез на Ramstore Mall од страната на стара железничка). Базарот ќе трае Read more…

Велигденска ѕидна декорација

Велигденска ѕидна декорација Димензија Променлива *контактирајте не за информации Материјал Изработка од природни и еколошки материјали Цена: *зависно од големината, типот и комплексноста..