Филиграни во рамка

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Филиграни од хартија во дрвна рамка со стакло.

Димензија
Променлива
*контактирајте не за информации

Материјал
Изработка од хартија, дрво и стакло

Цена:
150 ден. / 250 ден.
*зависно од големината