Valentine – Мече – Box

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Декориран производ со главна намена за Св. Валентин

Димензија
Висина: 8 см.
Ширина: 8 см.
*димензиите се ориентациони и истите може да варираат без големи разлики

Материјал
Изработка од пластика и хартија

Цена:
50 ден.

Categories: Валентајн