Valentine Bear-box

Декориран производ со главна намена за Св. Валентин Димензија Висина: 8 см. Ширина: 8 см. *димензиите се ориентациони и истите може да варираат без големи разлики Материјал Изработка од пластика и хартија Цена: 50 ден.