Велигденска вазна

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Велигденска вазна од еколошки материјали.

Димензија
Променлива
*контактирајте не за информации

Материјал
Изработка од природни и еколошки материјали

Цена:
*зависно од големината, типот и комплексноста..