Голема Благодарност до сите Вие кои не поддржувате, голема Благодарност до Creative Macedonia за прекрасната организација и богатата програма на годинешниот новогодишен базар – „Втор Новогодишен Базар“.
Прекрасни, моменти, прекрасни мигови…, многу нови креативни пријатели.  🎀

Втор Новогодишен Базар – Хотел Континентал

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Categories: Настани