Од 20 до 22 септември во рамки на базарот за рачни изработки при настанот „Звуците на културата“ VOL.2 во општина Ѓорче Петров, Magic Arts ќе земе учество на овој настан.

На нашиот штанд, посетителите ќе бидат во можност да се запознаат со новите, а воедно и наши најпродавани производи од епоксидна смола.

Ве очекуваме. 

 

Ви препорачуваме:

Ланче од епоксидна смола

Categories: Настани