Нов базар на рачни изработки!

Со задоволство би сакале да Ве информираме дека ќе учевствуваме на „Првоаприлски базар на рачна изработка“ во Стејџ Кафе (Stage Caffe до сам влез на Ramstore Mall од страната на стара железничка).
Базарот ќе трае од 17:00 до 00:00 часот!
Овој пат наш фокус ќе бидат Велигденските производи во пресрет на големите празници..
Ве очекуваме на дружба 😊
Организатор: Лума – Luma
Датум: 1-ви Април 2019
Време: 17:00 – 00:00
Локација: Stage Caffe – Ramstore Mall
Влез: Бесплатен!