Мини елка на дрво 2

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
 • Декоративна елка за поубави Новогодишни празници

  Димензија
  Висина: 12 см.
  Ширина: 11 см.
  *димензиите се ориентациони и истите може да варираат без големи разлики

  Материјал
  Изработена од хартија

  Цена:
  70 ден.