Новогодишен венец #1

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
 • Декоративен венец за поубави Новогодишни празници

  Димензија
  Висина: 30 см.
  Ширина: 30 см.
  *димензиите се ориентациони и истите може да варираат без големи разлики

  Материјал
  Изработена од дрво и пластика

  Цена:
  450 ден.