Свеќник тип 1

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
 • Декоративен свеќник за поубави Новогодишни празници

  Димензија
  Должина: 27 см.
  Ширина: 13 см.
  *димензиите се ориентациони и истите може да варираат без големи разлики

  Материјал
  Дрво, пластика, свеќа..

  Цена:
  150 ден.