Свеќник тип 4

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
 • Декоративен свеќник за поубави Новогодишни празници

  Димензија
  Должина: 40 см.
  Ширина: 15 см.
  *димензиите се ориентациони и истите може да варираат без големи разлики

  Материјал
  Дрво, пластика, свеќа, порцелански украс..

  Цена:
  300 ден.