Свеќник тип 5

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
 • Новогодишен свеќник за поубави празници 🙂

  Димензија
  Висина: 27 см.
  Ширина: 18 см.
  *димензиите се ориентациони и истите може да варираат без големи разлики

  Материјал
  Свеќа, дрво, пластика

  Цена:
  150 ден.