Ѕидна ѕвезда

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
 • Декоративна визечка ѕвезда наменета за ѕид.

  Димензија
  Ширина: 50 см.
  *димензиите се ориентациони и истите може да варираат без големи разлики

  Материјал
  Дрво и пластика

  Цена:
  150 ден.