Декоративна тегличка

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Декоративни теглички (морски мотиви)

Димензија
Променлива
*контактирајте не за информации

Материјал
Изработка од природни школки, морски ѕвезди, камчиња, силикон, стакло..

Цена:
*зависно од големината и типот..