Ланчиња од епоксидна смола

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Ланче од епоксидна смола

Димензија
Променлива
*контактирајте не за информации

Материјал
Изработка од епоксидна смола, полимерна глина / пвц пластика (приврзокот), метал или  плстика ( ланчето ).

Цена:
*зависно од големината, типот и комплексноста…

Categories: Останато