Ланче од епоксидна смола

Ланче од епоксидна смола Димензија Променлива *контактирајте не за информации Материјал Изработка од епоксидна смола, полимерна глина / пвц пластика (приврзокот), метал или  плстика ( ланчето ). Цена: *зависно од големината, типот и комплексноста…