Фонтана со школки

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Фонтана со школки (морски мотиви)

Димензија
Променлива
*контактирајте не за информации

Материјал
Изработка од природни школки, морски ѕвезди, камчиња, силикон..

Цена:
*зависно од големината и типот..