Цветен етно аранжман

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Цветни аранжмани во етно вазна.

Димензија
Променлива
*контактирајте не за информации

Материјал
Изработка од дрва, јута, стакло …

Цена:
*зависно од големината и типот