Spring – Цветен аранжман

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
 • Декоративен цветен аранжман со пролетни мотиви

  Димензија
  Висина: 12 см.
  Ширина: 17 см. / 22см.
  *димензиите се ориентациони и истите може да варираат без големи разлики

  Материјал
  Изработен од хартија, пур-пена, суво цвеќе..

  Цена:
  180 ден. / 250 ден.