Првоаприлски базар на рачни изработки

Нов базар на рачни изработки! Со задоволство би сакале да Ве информираме дека ќе учевствуваме на „Првоаприлски базар на рачна изработка“ во Стејџ Кафе (Stage Caffe до сам влез на Ramstore Mall од страната на стара железничка). Базарот ќе трае од 17:00 до 00:00 часот! Овој пат наш фокус ќе Read more…

Велигденска ѕидна декорација

Велигденска ѕидна декорација Димензија Променлива *контактирајте не за информации Материјал Изработка од природни и еколошки материјали Цена: *зависно од големината, типот и комплексноста..

Што е всушност денот на вљубените?

Секоја година на 14.февруари се празнува Св.Валентин. Тоа е ден кога и изразуваме љубов на саканата личност, но знаете ли кој е Купид, што се случува кога ќе ве погоди неговата стреличка и зошто воопшто го славиме Св.Валентин? Симбол на Св.Валентин е римскиот бог Купид прикажан со лак и стрела. Read more…

3D слики

3D слики различни мотиви Димензија Променлива *контактирајте не за информации Материјал Изработка од природни материјали, школки, камчиња, стакло, картон, платно, акрилни бои, јута итн.. Цена: *зависно од големината, типот и комплексноста..

Декоративни теглички

Декоративни теглички (морски мотиви) Димензија Променлива *контактирајте не за информации Материјал Изработка од природни школки, морски ѕвезди, камчиња, силикон, стакло.. Цена: *зависно од големината и типот..