Valentine Bear-box

Декориран производ со главна намена за Св. Валентин Димензија Висина: 8 см. Ширина: 8 см. *димензиите се ориентациони и истите може да варираат без големи разлики Материјал Изработка од пластика и хартија Цена: 50 ден.

„Втор Новогодишен Базар“ – нашето учевство

Голема Благодарност до сите Вие кои не поддржувате, голема Благодарност до Creative Macedonia за прекрасната организација и богатата програма на годинешниот новогодишен базар – „Втор Новогодишен Базар“. Прекрасни, моменти, прекрасни мигови…, многу нови креативни пријатели.  🎀

Spring – цветен аранжман

Декоративен цветен аранжман со пролетни мотиви Димензија Висина: 12 см. Ширина: 17 см. / 22см. *димензиите се ориентациони и истите може да варираат без големи разлики Материјал Изработен од хартија, пур-пена, суво цвеќе.. Цена: 180 ден. / 250 ден.

Втор Новогодишен Базар – Creative Macedonia & Честитка

Creative Macedonia, заедно со Cestitka, го означуваат стартот на предновогодишните забави и дедо мразовски шопинг и ви закажуваат средба на најголемиот Базар на рачни изработки. Повелете на 8-ми Декември во Хотел Континентал заедно да го почувствуваме духот на празниците и да ги понесеме боите на честитките. Над 70 ракотворци ќе Read more…

Новогодишен венец #1

Декоративен венец за поубави Новогодишни празници Димензија Висина: 30 см. Ширина: 30 см. *димензиите се ориентациони и истите може да варираат без големи разлики Материјал Изработена од дрво и пластика Цена: 450 ден.