Valentine Bear-heart

Декориран производ со главна намена за Св. Валентин Димензија Висина: 12 см. Ширина: 10 см. *димензиите се ориентациони и истите може да варираат без големи разлики Материјал Изработка од метал, пластика и хартија Цена: 100 ден.

Valentine Bear-box

Декориран производ со главна намена за Св. Валентин Димензија Висина: 8 см. Ширина: 8 см. *димензиите се ориентациони и истите може да варираат без големи разлики Материјал Изработка од пластика и хартија Цена: 50 ден.