Декоративни теглички

Декоративни теглички (морски мотиви) Димензија Променлива *контактирајте не за информации Материјал Изработка од природни школки, морски ѕвезди, камчиња, силикон, стакло.. Цена: *зависно од големината и типот..

Декорација со школки

Декорација со школки (морски мотиви) Димензија Променлива *контактирајте не за информации Материјал Изработка од природни школки, морски ѕвезди, камчиња, стакло.. Цена: *зависно од големината и типот..