Базар на изработки – “Звуците на културата” Vol.2 – Општина Горче Петров

Од 20 до 22 септември во рамки на базарот за рачни изработки при настанот „Звуците на културата“ VOL.2 во општина Ѓорче Петров, Magic Arts ќе земе учество на овој настан. На нашиот штанд, посетителите ќе бидат во можност да се запознаат со новите, а воедно и наши најпродавани производи од Read more…

Првоаприлски базар на рачни изработки

Нов базар на рачни изработки! Со задоволство би сакале да Ве информираме дека ќе учевствуваме на „Првоаприлски базар на рачна изработка“ во Стејџ Кафе (Stage Caffe до сам влез на Ramstore Mall од страната на стара железничка). Базарот ќе трае од 17:00 до 00:00 часот! Овој пат наш фокус ќе Read more…

„Втор Новогодишен Базар“ – нашето учевство

Голема Благодарност до сите Вие кои не поддржувате, голема Благодарност до Creative Macedonia за прекрасната организација и богатата програма на годинешниот новогодишен базар – „Втор Новогодишен Базар“. Прекрасни, моменти, прекрасни мигови…, многу нови креативни пријатели.  🎀

Втор Новогодишен Базар – Creative Macedonia & Честитка

Creative Macedonia, заедно со Cestitka, го означуваат стартот на предновогодишните забави и дедо мразовски шопинг и ви закажуваат средба на најголемиот Базар на рачни изработки. Повелете на 8-ми Декември во Хотел Континентал заедно да го почувствуваме духот на празниците и да ги понесеме боите на честитките. Над 70 ракотворци ќе Read more…