Новогодишна саксија

Декоративна новогодишна саксија за вистинска новогодишна магија 🙂 Димензија Висина: 16 см. Ширина: 9 см. *димензиите се ориентациони и истите може да варираат без големи разлики Материјал Керамика, дрво, пластика.. Цена: 100 ден.