Rock Беџови

Беџови од епоксидна смола – рачна изработка Димензија Променлива *контактирајте не за информации Материјал Изработка од епоксидна смола, метал или  плстика ( механизмите ). Цена: * контактирајте не

Ланче од епоксидна смола

Ланче од епоксидна смола Димензија Променлива *контактирајте не за информации Материјал Изработка од епоксидна смола, полимерна глина / пвц пластика (приврзокот), метал или  плстика ( ланчето ). Цена: *зависно од големината, типот и комплексноста…

3D слики

3D слики различни мотиви Димензија Променлива *контактирајте не за информации Материјал Изработка од природни материјали, школки, камчиња, стакло, картон, платно, акрилни бои, јута итн.. Цена: *зависно од големината, типот и комплексноста..

Декоративни теглички

Декоративни теглички (морски мотиви) Димензија Променлива *контактирајте не за информации Материјал Изработка од природни школки, морски ѕвезди, камчиња, силикон, стакло.. Цена: *зависно од големината и типот..

Декорација со школки

Декорација со школки (морски мотиви) Димензија Променлива *контактирајте не за информации Материјал Изработка од природни школки, морски ѕвезди, камчиња, стакло.. Цена: *зависно од големината и типот..