Spring – цветен аранжман

Декоративен цветен аранжман со пролетни мотиви Димензија Висина: 12 см. Ширина: 17 см. / 22см. *димензиите се ориентациони и истите може да варираат без големи разлики Материјал Изработен од хартија, пур-пена, суво цвеќе.. Цена: 180 ден. / 250 ден.