Што е всушност денот на вљубените?

Секоја година на 14.февруари се празнува Св.Валентин. Тоа е ден кога и изразуваме љубов на саканата личност, но знаете ли кој е Купид, што се случува кога ќе ве погоди неговата стреличка и зошто воопшто го славиме Св.Валентин? Симбол на Read more…

3D слики

3D слики различни мотиви Димензија Променлива *контактирајте не за информации Материјал Изработка од природни материјали, школки, камчиња, стакло, картон, платно, акрилни бои, јута итн.. Цена: *зависно од големината, типот и комплексноста..

Декоративни теглички

Декоративни теглички (морски мотиви) Димензија Променлива *контактирајте не за информации Материјал Изработка од природни школки, морски ѕвезди, камчиња, силикон, стакло.. Цена: *зависно од големината и типот..

Декорација со школки

Декорација со школки (морски мотиви) Димензија Променлива *контактирајте не за информации Материјал Изработка од природни школки, морски ѕвезди, камчиња, стакло.. Цена: *зависно од големината и типот..