Spring – цветен аранжман

Декоративен цветен аранжман со пролетни мотиви Димензија Висина: 12 см. Ширина: 17 см. / 22см. *димензиите се ориентациони и истите може да варираат без големи разлики Материјал Изработен од хартија, пур-пена, суво цвеќе.. Цена: 180 ден. / 250 ден.

Втор Новогодишен Базар – Creative Macedonia & Честитка

Creative Macedonia, заедно со Cestitka, го означуваат стартот на предновогодишните забави и дедо мразовски шопинг и ви закажуваат средба на најголемиот Базар на рачни изработки. Повелете на 8-ми Декември во Хотел Континентал заедно да го почувствуваме духот на празниците и Read more…

Новогодишен венец #1

Декоративен венец за поубави Новогодишни празници Димензија Висина: 30 см. Ширина: 30 см. *димензиите се ориентациони и истите може да варираат без големи разлики Материјал Изработена од дрво и пластика Цена: 450 ден.  

Свеќник тип 4

Декоративен свеќник за поубави Новогодишни празници Димензија Должина: 40 см. Ширина: 15 см. *димензиите се ориентациони и истите може да варираат без големи разлики Материјал Дрво, пластика, свеќа, порцелански украс.. Цена: 300 ден.  

Свеќник тип 2

Декоративен свеќник за поубави Новогодишни празници Димензија Должина: 30 см. Ширина: 10 см. *димензиите се ориентациони и истите може да варираат без големи разлики Материјал Дрво, пластика, свеќа.. Цена: 200 ден.