Првоаприлски базар на рачни изработки

Нов базар на рачни изработки! Со задоволство би сакале да Ве информираме дека ќе учевствуваме на „Првоаприлски базар на рачна изработка“ во Стејџ Кафе (Stage Caffe до сам влез на Ramstore Mall од страната на стара железничка). Базарот ќе трае од 17:00 до 00:00 часот! Овој пат наш фокус ќе Read more…