Scrunchie (скранчи) – тинејџерска модна револуција

Што е „скранчи“ (Scrunchie)? „Скранчи“ (Scrunchie) е еден вид на стегач за коса. Доаѓа во различни бои, материјали и дизајни. Иако производот најчесто се користи за косата, може да се носи и на рака (кај зглобот) како моден додаток. Magic Arts направи мало истражување и научивме дека Производот беше измислен Read more…